Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Efter en lidt kedelig juni måned pga. af et dårlig knæ, tog jeg d. 14-06-00 en tur til Gulbjerg mose i håb om nogle karper.

Desværre kom jeg ikke tidlig afsted idet trangen til dyner var større. Men hen ad formiddagen fik jeg startet "Betty" og kørte der ud.

Jeg fandt hurtigt en god plads og efter kun 5 min. fiskeri kom belønningen idet der kom "scream" fra bidemelderen, og en flot 2 kg spejlkarpe kunne efter en kort fight landes i fangstnettet. Ikke nogle dårlig start på fisketuren.

Da klokken havde passeret 11 havde jeg fanget yderligere to på samme størrelse. Derefter døde fiskeriet ud.

Jeg besluttede af tage en lille rekoniserings tur rundt om søen. Det skulle vise sig at være en ret skidt ide. Da jeg netop var nået over på denne anden side hyldede bidemelderen det bedste den havde lært. Desværre er jeg ret dårlig gående pga. af mit knæ så jeg forsøgte på bedste vis at komme tilbage til stangen med fisk på. Til mit uheld var denne fisk ikke helt dum. Den var "braget" ind i et kæmpe bukskads og linen knak da jeg gav tilslag.

Bittert ! men jeg satte et nyt tackel og kort tid efter var der bid på stangen. Denne var tydeligvis en større fisk og efter 5 min. fight kunne jeg lande en flot gul gylden skælkarpe. Fisken vejede 4,5 kg. Efter en lille fotesession pakkede jeg grejet sammen og vente hjemad.

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne