Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så blev det endelig fredag.
Jeg havde gået og ventet en hel uge på, at jeg ville få fri fra arbejde. Dagene op til weekenden havde jeg gået og tænkt og spekuleret over, hvordan jeg skulle få kontakt med karusserne i min faders mose, og jeg kan lige så godt indrømme, at det er ikke let. Faktisk er det nok noget af det sværeste fiskeri jeg har prøvet, og der er efter hånden gået mange timer med at sidde og kigge på flådet.

Torsdag var jeg i Sport Dress for at købe maddiker, str. 14 kroge, nogle Drennan flåd af de helt små og til sidst men ikke mindst en fireline 0,10 + nogle små svirvler.
Alle disse herligheder blev rigget til og optimismen var helt i top - nu skulle det være - storkarussen skulle på land!

Jeg kom først sent igang om fredagen, klokken var lidt over 22.00 før flådet lå på overfladen.
Jeg havde også fået blandet mit nye wonder-forfoder der bestod af:
kokosmel, hampemel, rasp, vanillie, orm, majs, maddiker og til sidst cobramelasse.

Da der var gået 1½ time begyndte det at stå ned i lårtykke stråler, så jeg besluttede mig for at gå i seng.
Næste morgen kl. 06.15 sad jeg ved bredden igen. Pladsen jeg havde fodret på dagen før, osede af bobler da jeg ankom. Alt mit grej stod klar fra dagen før, så jeg var ikke to minutter om at få flådet ud igen.
Da der var gået fem minutter, fik jeg et solidt hug og 10 minutter efter lå der en smuk suder i nettet - 2,2 kg vejede den! Den kom i keepnettet til senere fotografering.

Resten af morgen gik med små skaller og en enkelt gedde - ikke en eneste karusse. Så nu må jeg gå i tænkeboks igen til næste weekend.

/WolffTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne