Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så fik jeg taget mig sammen igen, og kom ud for at fange nogle karper.
Mig og min kammerat Jonas tog ud til vores gamle karpevand, hvor der havde været succes før. Vi landede ved en 17.00 tiden og startede turen med at knappe en pilsner op - der er jo intet som en god start på en fisketur, og det giver jo bedre resultater tror jeg nok.

Nå men da vi havde fået drukket ud fik vi kastet taklerne ud på vores nøje planlagte pladser - jeg med nogle jordbærboilies og Jonas med nogle dammuslingboilies.
Da der var gået en lille times tid begyndte jonas` mave at knurre, så han besluttede sig for at køre efter pizzaer. Da han var kørt skete det sædvanlige, hans bidmelder begyndte at hyle, så jeg blev "desværre" nødt til at give tilslag. Da der var gået tyve minutter mere kom franskmanden Jonas tilbage, og kunne tage sin stang og hive en smuk spejlkarpe på 8,1 kilo i land. Han var godt tilfreds, selv om han ikke rigtig fik fightet med fisken for der havde været gratis vinsmagning på pizzariaet!

Vi spiste vores mad og drak nogle flere pils, men resten af aften skete der ikke noget.
Kl 5.15 var der gang i den igen, denne gang var det min tur til at hive en fisk i land. Det blev endnu en smuk spejler på 8,0 kilo. Fantastisk fisk - den tog et 50 m. langt udløb så det løb koldt med af ryggen på mig. Efter 10 minutter kom fisken på land, og så var min ære også reddet.
Efter en god fotosession kom fisken igen ud i sit rette element.
Vi drog hjem efter et par timers søvn.
Herlig tur!

To fisk på to ture - min statistik er ikke så ringe i år. Karpefiskeri er sku ikke så svært, når man først får det lært - hehe.

Hilsen
WolffTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne