Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jeg har lige været ude i to dage og fiske karper med min lillebror Emil.
Vi tog af sted søndag aften kl. 18.00, og da kl. var 20.00 var fælden sat, og vi satte os til at vente på det forløsende hyl fra en bidmelder.
Vi prøvede at smide noget brød ud i overfladen for at lokke nogle skaller til, og de var der med det samme. Efter et stykke tid gad Emil ikke og fiske mere og jeg tog over.

Da der var gået yderligere nogen tid, kom der en karpe til syne, og begyndte at smovse brød i sig. Jeg fik hurtigt et stykke brød på krogen, der gik ikke fem minutter før karpen havde indhalleret mit brød - smask - fast fisk, men den røg lige ind i noget vandpest og smuttede. Resten af natten gik katastrofalt - jeg havde fire run og ikke en fisk kom på land.

Næste morgen var der igen en karpe inde og spise brød på overfladen. Igen prøvede jeg med et stykke brød boostet med chokochock, og der gik ikke lang tid før den kom op og spiste mit brød et ordentlig skvulp.
Jeg gav modhug, og gav ikke fisken to cm. line. Denne gang lykkes det at få karpen på land, men det var også en meget lille fisk - ikke over to kilo.

Lidt efter fik Emil en to kilos skæller på majs - han var super stolt. Hans første karpe!
Vi fik taget nogle billeder og satte fisken ud igen. Om aften mistede emil en fisk mens resten af natten gik lydløst.
Så turen var sku´ fin nok, (selv om vi mistede en del fisk) for emil fik sin første karpe og jeg dappede min første karpe.

/Thomas WolffTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne