Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Morten Disk, hans far, Erik på 63 og jeg var lørdag d. 06-07 stået monstertidligt op - kl 04.00 for at prøve lykken ved den sydsvenske elv Ätran ved Falkenberg, ca. 1.5 times kørsel fra Helsingborg.
Vi var på destinationen ved 7.30 tiden og regnen væltede ned i lårtykke stråler, men vi tog waders og regntøj på og begyndte at rigge grejet til.
Jeg valgte spinnestangen i dagens anledning, hvilket jeg vist nok aldrig vil fortryde!!

Efter ca 10 kast med en kobberfarvet 26 grams Toby-gold, var der et betingelsesløst hug og det var godt nok lidt af en kleppert.
Den tog nogle halsbrækkende udløb på 20- 30 meter nedstrøms elven, men efter en lille halv times tovtrækkeri mellem dyret og nervevraget på breden, kunne Disk med et fast greb om haleroden lande den guddommeligt smukke sølvblanke laks. Et adrenalin-kick af hidtil usete dimensioner og en fisk der til dato må betegnes som den absolutte vinderfisk i Kingfisher Vindings lystfiskerliv.
7 kg og 86 cm var de tørre men vidunderlige facts. Tænk en gang at jeg havde fanget sådan en beauty.

Ca 2 timer efter var det Eriks tur til at prøve kræfter med den bomstærke sølvblanke fisk. 3.5 kg en rigtig torpedo og vor gamle vens første laks. Suverænt !

Efter en velfortjent frokost i tørvejr var det ud med snøren igen.
Ved 3- tiden var den minsandten gal igen. Denne gang måtte en 5 kg. laks se sig besejret af Valdis, Disk´s far. Alle fisk blev taget på kobberfarvede blink ml. 25-30 gram.

Klokken 19.30 havde vi fået nok på nær Disk, der jo var den eneste der ikke havde heldet med sig, men han valgte at sætte sin lid til fluekæppen, hvilket som nævnt ikke gav bonus.
Billede af dyret tilgår rokkernes hjemmeside snarest!!

Kasper VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne