Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag d.14 januar trodsede mine 4 arbejdskollegaer og jeg januarkulden og tog på torsketur. Vi havde booked båden Conger en mindre båd med plads til 6 personer.
Bådens skipper Casper regnes for at være en af Øresunds bedste. Casper har bl.a. fanget torsk op til 27 kg. og har mange målere på samvittigheden.
Så vi havde alle stor tiltro til fiskeriet.

Det skulle også vise sig at blive en fornøjelig tur. Efter bare 30 min. havde jeg et godt hug på min 500 gr. Lynet. Fisken blev fightet efter alle kunstens regler og efter 10 min. hårdt arbejde kunne jeg lande turens første torsk på 9.5 kg.

Derefter døde fiskeriet en smule og Casper brugte en del tid på at sejle rundt for at finde nye buler hvor torskene stod samlet.

Pludselig skete det en kæmpe bule kunne iagtages på ekkolodet og pirkene blev straks sendt til bunds. Mads og Thomas´s stænger flexede sammen i det første ryk. Her var der tale om store fisk. Deres 30 lbs. pirkestænger flexede helt igennem. Efter en del tovtrækkeri kunne de hive henholdsvis en 14.6 kg og 16.3 kg op af vandet utrolig flotte fisk.

Resten af dagen fik vi kun mindre fisk - dels fordi det var svært at finde nogle buler hvor fiskene stod samlet men også pga. af de mange både som sejlede ud og ind mellem hinanden.

Øresund i januar er godt befolket af mennesker - desværre. Alt i alt var det en fin tur - desværre ingen måler til mig denne gang men det skal nok komme. Jeg fik trods alt 20 kg renset torsk med hjem.

Flexede klinger
Jonas

En opfordring.
Kære Rokkemedlemmer tag lige og kom ud af dynerne. Enten grib stangen og så se at tag ud og fisk. Eller også skriv nogle fangstrapporter om jeres ture ud idet blå så vores fælles hjemmeside bliver lidt mere spændende at se på.
Det er en smule pinligt at andre hjemmesider som henviser til vores side skriver "Denne klub fanger mindre og færre fisk end vi gør".

Det er fandme ikke iorden.
Lad os allesammen gøre en lille indsats for at få klubben op og køre igen.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne