Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag d. 10-03-02 drog 4 forventningsfulde fiskere - Jan, Wolff, Morten og undertegnede - til Isefjorden, nærmere bestemt Kongsøre, for at fange havørreder.
Vinden var hård fra vest/sydvest, så valget af plads til dagens tur havde været en forholdsvis nem opgave.

Vi ankom omkring kl. 12.30 og måtte straks sande, at vi ikke var de eneste der havde fået fiskefeber, omkring 6 andre fiskere var på pladsen.
Nå vi skulle jo fiske, og gik derfor mod syd mod mindre befolkede pladser. Det varede kun omkring 30 minutter før Jan landede turens første havørred - en fin lille fyr på 0.750 kg.
Ingen af os andre havde bemærket det, og da jeg kom ned til Jan nogle minutter senere blev jeg mødt af et smøret grin og en tale om points og klubmesterskab.
Jeg var sendt til tælling!

Jeg begyndte fiskeriet lige ved siden af Jan, og allerede i andet kast krogede jeg en havørred på 38.5 cm som straks fik friheden igen.
Udemærket comeback men jeg ville mere!
Få minutter senere var jeg ved at kæntre i mine waders, da en efterfølger pludselig viste sig. Et lille "vipkast" på nogle meter og......BANG.....der var bid...........i få sekunder, så slap den igen.
En typisk situation når man kroger fisk på for kort line.

Wolff og Morten kunne godt lugte hvad der var gang i, så inden længe var de også på pladsen. Straks efter deres ankomst krogede Jan endnu en fisk. Efter en udramatisk fight kunne han lande en ikke alt for smuk regnbueørred på 1.25 kg.
Herefter døde det heftige fiskeri ud og vi søgte længere mod syd.

Efter et par timer vendte vi igen snuderne mod nord, og begyndte at affiske pladserne på tilbagevejen. Det resulterede i endnu en lille havørred på 0.600 kg. Fangeren var denne gang Thomas Wolff.

Da vi nåede bilerne, følte vi at vi havde fået nok, og vendte derfor næsen hjemad efter en kort fotosession.
En kanon start på sæsonen - jeg glæder mig allerede til næste tur.

/BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne