Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så har Disk & Kav endnu en gang luftet fluekæppen.
Vi var ved vores destination, sydsiden af Asnæs kl. 09.00 efter 1,5 times køretur fra Ganløse. Let overskyet, frisk til hård vind fra øst, luft 6-7 c og vandtemp. 5-6 c, var de tørre facts.
Her fiskede vi intensivt og uden held til kl. 11.45, så vi besluttede os til at begive os videre i det vestsjællanske terræn, hvor næste stop blev Saltbæk Vig.

Her var det endnu mere vanskeligt, pga den tiltagende vind, så vi kørte til Røsnæs i stedet for. Et virkelig dejligt sted med store skrænter og perfekte bundforhold både til spin- og fluefiskeren. Små bælter med blæretang, "badekar" og en masse mørke bælter der går tæt ind under land. Der skulle simpelthen være fisk!! Nu var solen også for alvor brudt igennem, temperaturen havde sneget sig op i nærheden af 10 c og der var nogenlunde læ, så det var bare 10-4!

Da vi havde gået et par km og fisket området igennem og så småt var ved at indstille skydningen for denne gang skete der noget..
Der var pludselig liv for enden af fluelinen og det var den velkendte dræber "Kobberbassen" str 6, fisken havde ladet sig narre af.
Den tog et par gode udløb og et øjeblik troede jeg at det var en noget større fisk end det var tilfældet. Smukt stykke sølvtøj på 39 cm, så den blev nænsomt sat ud igen, men inden da måtte den finde sig i at blive fotograferet.

Vi så ikke andre fisk den dag, men vi så til gengæld noget andet, som man ikke oplever så ofte. Nemlig jagende marsvin i småflokke på 3-5 stykker kun en kastelængde fra os. Fedt syn!
Alt i alt en rigtig god tur hvor der oven i købet hørte en blank fisk i nettet med til historien!!

Fluefolket Disk & Kav..Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne