Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Sæsonens sidste tur skulle omsider afvikles. Desværre blev fremmødet rekord lavt, hvorfor vides ikke?

Kun Boysen og Jan havde tilmeldt sig turen, og derfor var Jans kæreste Stine inviteret med som gæst (er sket en enkelt gang før, hvor Stine som den eneste fangede en havørred!)
Vejrudsigten var ikke just optimal i dagene op til turen, og vi var så småt ved at acceptere, at en køretur til Røsnæs ville blive nødvendig. Lykkeligvis flaskede det sig sådan at vinden endte i "ren vest", og vi kunne derfor nøjes med at køre til Louisiana.

Forholdene virkede optimale da vi begyndte fiskeriet omkring kl. 14.30, og allerede efter et par minutter vendte en ørred i overfladen blot få meter fra Boysen. Den var dog ikke indstillet på, at lade sig friste af den lille frække Samba wobler.
Fulde af optimisme fortsatte vi fiskeriet, men efter en time uden yderligere aktivitet besluttede vi at prøve længere nord på.

Vi fandt en ny plads efter en kort køretur, men da her ligeledes var meget dødt, besluttede vi at slutte dagen med en effektiv affiskning af et godt stræk nord for Rungsted havn.
Jeg behøver dårligt at skrive det.........her skete heller ikke en meter..........?!

Alt i alt en meget skuffende tur - især for Jan som med blot en enkelt fisk ville have sikret sig klubmesterskabet, som nu i stedet gik (fortjent?) til Thomas Wolff - Tillykke!

Spændte liner
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne