Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jeg var på Bornholm med Disk og Robert Hajfisker fra tirsdag d. 22-10 til torsdag 24-10, hvor vi boede i et ualmindelig hyggeligt sommerhus, midt inde i en skov, ikke så langt fra Rønne.

Om mandagen havde Disk taget to havørred over målet, hvoraf den ene var på den rigtige side af 2. kg! Den anden var omkring 45 cm. Robert fangede en del tobisser og nogle småtorsk på spinnekæppen, og mere blev det ikke til for ham. Jeg kom til øen tirsdag morgen, men mærkede først modstand i fluen torsdag formiddag. Man må yde for at nyde!!

Vi var kommet lidt sent ud af fjerene om torsdagen pga. lortevejr, men ved ni-tiden stod vi kampklar ved Salene-bugten, som dagen forinden havde vist sig fra sin voldsomme side og dermed gjort forholdene urimelige for en fluefisker. Men forholdene var helt anderledes torsdag.
Lufttemp. på 7-8 c. og jævn til frisk vind fra syd-vest med spredte regnbyger. Sidste chance for at nappe en bornholmsk fedtfinne!!

Jeg valgte at montere en grå magnus i str. 4 for enden af fluelinen, en lidt større flue, men nødvendigt da der er 5-6 m dybt tæt ind under land. Altså ikke helt ufarligt, og kombineret med store klipper og glatte sten i vandkanten skal man virkelig træde varsomt!

Da jeg havde fisket i en lille time, var der seriøst træk i fluen. Jeg kunne med det samme mærke, at der var tale om en rigtig god fisk. Adrenalinen begyndte at melde sig og i de næste ca. 25 min. fik jeg virkelig flex på klingen. Efter en snes rigtigt gode udløb endte jeg som vinder, godt hjulpet af Disk der måtte lande dyret for mig. HUSK NET NÅR I FISKER PÅ BORNHOLM!! Der viste sig en 3 kilos basse på 69 cm. Min suverænt største havørred til dato - men det skal dog tilføjes at Bornholm har relativt flere store fisk i forhold til fx. nordkysten - det kan ikke spolere glæden.

Nu mangler kun en gedde over de 5 kg. før kingfisher Vinding har levet op til samtlige målsætninger for sæson 2002!!

Ha´ det godt alle mand :)
KavTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne