Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så blev det konkurrencetid igen. Denne gang skulle den stå på gedde-fiskeri på Buresø.
Konkurrencen startede kl. 9.00 og som sædvanlig var der lav deltagelse af klubbens medlemmer, det var kun Boysen, Jonas, Vinding og Wolff der var klar.

Vi havde delt os op i to hold for at få ordentlig plads i bådene. Boysen og Vinding i den ene og Jonas og Wolff i den anden båd.
Wolff havde været ude om morgen for at fange skaller, og til vores store skræk var hele molevitten krasset af da vi åbnede posen til dem ( ikke så heldigt ). Nå men Boysen og Vinding tog dog alligevel en gang døde skaller med sig for at dørge med døde agn.

Jonas og Wolff prøvede dørge med woblere ind over Mørdrupgårdbanken. Det skulle hurtigt vise sig at være en god ide. På andet træk ind over banken, smækkede Wolff´s stang sammen og med et godt modhug var der fisk. Det blev en kort fight og så røg den første gedde i dammen. En lille én - ikke mere end 900 gram.
Boysen og Vinding lagde sig for anker ved banken, og prøvede at spinnefiske lidt fra deres position. Vinding fik hurtigt hug af en lille gedde, som der desværre røg af. Jonas og Wolff sejlede ned mod badebroen for at prøve at fange skaller - uden held.
Boysen og Vinding sejlede videre med de døde skaller, og sådan gik det faktisk resten af dagen en masse dørge rig ind over de forskellige banker uden skyggen af en fisk.

Der var faktisk en del på Buresø denne søndag til Boysen og Jonas´s store overraskelse
Vi snakkede med en del af dem, og det var vist ikke det store der blev fanget denne søndag. Efter konkurrencen var slut tænkte Boysen, at han lige så godt kunne fange en gedde (565 gr.) nu når konkurrencen var slut.
Det var det sidste vi så til Boysen og Vinding - de havde nemlig fået muskelsvind i deres arme, så det tog et stykke tid før de fik roet sig tilbage og kom hjem af.

Dagens magre resultat var derfor 1 gedde, og Wolff fik derfor fuld høst - 14 points, hvilket bringer ham op på en suveræn førsteplads i konkurrencen om klubmesterskabet.

/WolffTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne