Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Stadig tændt efter søndagens klubtur, tog jeg mandag den 30/09 er smut på Bastrup sø.

Jeg ankom til søen kl. 16:45 (efter arbejde) og riggede hurtigt et par stænger, der skulle fiskes efter gedder & aborre med levende agn. Først skulle jeg dog lige fange nogle skaller, og det viste sig sværere end jeg lige kunne huske. Det lykkedes at fange én skalle - en lille gnalling på 8-10 cm.

Medens min skalle svømmede rundt på den en side af båden, spinne fiskede jeg efter aborrer på den anden side. Den lille refleks-spinner lokkede mange aborrer til bidet, en 10-15 stykker i alt, den største på 500g.

Der skete minus på medestangen, så jeg besluttede at sejle over i den anden side af søen, bingo! Efter kun 5 minutter i fri tid, var der bud efter skallen. Jeg ventede et par minutter og gav så et solidt modhug; den var der sku, Perfekt. Fisken kom i båden og derefter i søen igen. Nogen rekordfisk var det ikke, den kunne lige holde kiloet.

Desværre fangede jeg kun én skalle og med 15 minutter til solnedgang gad jeg ikke forsøge at fange flere, jeg monterede i stedet en rød/hvid HI-LO wobler og gav mig til at spinnefiske igen.
Der kom ikke flere fisk i båden, men jeg havde en enkelt efterløber, en gedde, som vendte om lige før båden (anslået vægt 2 kg).
Kanon fed aften, helt vindstille, rimelig lunt i vejret og gode fiskeforhold. Eneste minus var naboens ko, den gik helt amok og muh´ede i to timer, kors hvor kan sådan et kræ larme.

Respekt - Jan :-)Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne