Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Her en lille opsummering af min efterårsferie:

I søndags var min gamle kollega Thierry og jeg en tur på Buresø (jeg havde søndagen før nappet 2 fine gedder på Mørdrupgårdsbanken). Det var koldt og blæsende, hvilket ikke er nogen god cocktail - især ikke på Buresø. Det blev på en hel dags fiskeri kun til en enkelt 2 kg fisk fanget på en stor shad.

Mandag var jeg afsted igen. Denne gang til moserne ude bag Ganløse for at fange lidt agn fisk. Det blev til en masse fine skaller, samt nogle gode sidegevinster i form af efterårets stribede røvere (aborre - på den gode side af 400 g), som lod sig friste af maddiker. Desværre havde jeg ikke kameraet med, men det var god spas på den lette medestang.

I går tirsdag tog jeg sammen med kæresten til Lyngby sø for at lure nogle gedder. Menuen til de glubske gedder stod på flydende woblere, men som sædvanen tro på Lyngby skulle der kæmpes hårdt for at få fisk i land. Heldigvis havde jeg den berømte plads "Buch´s place" i baghåndenv så efter at have kastet et par kast med "homo fisken" alias shadsfisken over pladsen, klapsede en fin gedde på. Efter en kort fight kunne en 3,3 gedde landes. Herefter trak vi rundt i sejlrenden med håbet om at en af søens større fisk hugge - desværre uden held.
Det blev til en enkelt mindre fisk i løbet af dagen.

Knæk og bræk
JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne