Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Gennem snart 1 år havde jeg planlagt en tur til Nellesø, hvor der efter min bedste overbevisning simpelthen må være et par gode gedder.
Efter en seriøs opladning - ingen pils og tidligt i seng - drog jeg afsted kl 9.00, bevæbnet med 4 stænger, waders, rygsæk og en hulens masse sild.

Jeg ankom til søen, og kunne til trods for en svedig vandretur hurtigt konstatere, at det skulle blive en uhyggelig kold søndag! - Det blæste ret godt og temperaturen var omkring 0 grader.
Vel ankommet gemte jeg grejet, og drog på en lille rekognosceringstur. Min største frygt var at møde en flok køer + 1 tyr, som det var sket under en medetur i sommer ..... jeg ved godt de er fredelige, men alligevel :-)
Jeg kunne hurtigt konstatere at køerne var i stalden, og troede derfor at min lykke var gjort. Det modsatte skulle dog hurtigt vise sig. Vinden lagde sig for en kort bemærkning, og her indfandt sig et gigantisk anti-klimaks - En meget bred grødebræmme gik fra breden ud mod midten. Efter længere overvejelser besluttede jeg at udsætte mit sats i søen et par måneder i håb om at grøden ville "lægge" sig.

Et "trælst" tilbagetog blev gennemført og snart sad jeg igen i Poloen. Jeg besluttede at forhøre mig ang. fisketilladelse i søen i Hesselsvinget, og kørte derfor ind forbi "den gule gård". På gårdspladsen blev jeg mødt af et par glubske hunde, som effektivt fjernede min lyst til at stige ud, og jeg vendte derfor om og satte kursen mod "krattet". Her var der desværre heller ingen hjemme, og jeg ringede derfor til Bent Mortensen. Han var heller ikke hjemme (surprise), og nu var gode råd virkelig dyre - alt pegede på endnu en tur til Drewsens mose.
Pludselig slog det mig at jeg da kunne prøve Bundsvej sø, hvor der for det første er frit fiskeri, og for det andet også burde være nogle gode gedder.

Jeg ankom omkring kl. 12.30, og fik med fornyet optimisme hurtigt rigget mine stænger til - 2 stk med pop-up sild og en enkelt med klassisk bund-tackle.
Mit ny-indkøbte "Fiske-feber" blev fundet frem og livet var igen værd at leve.
Efter et par timer uden aktivitet og godt gennemkold besluttede jeg at checke mine tackler. Stor var min skuffelse da jeg kunne konstatere, at sildene var fuldstændigt indsvøbt i trådalger. Min tid havde været spildt, og jeg var nu stort set knækket! I et sidste panisk forsøg monterede jeg en sild på et flåd, men allerede efter ca. 20 minutter blev det for meget med kulden, manglende fiskelykke og generelt uheld. Jeg besluttede derfor at stikke snuden hjemad - En gennemført kikset fisketur var slut!

Med bønner om bedre ture fremover
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne