Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så blev det søndag og kæppen skulle ud luftes for anden gang i år. Vi tog ned til Bramsnæsvig, for at prøve og fange nogle havørreder.

Vi ankom lidt over 7.00 - det var bælg-mørkt, da vi gik ned gennem skoven. Vi kom ned til vores spot, hvor der skulle fiskes, der så vi en af de mange garnfiskere, der er i vigen. Han var i fuld gang med at rykke sine net, som han havde sat 10-15 meter fra land , hmmm..... er der ikke en regel ,der hedder 100 meter fra land?

Nå, vi måtte jo lige over og se om der var røget noget i nettet. I nettet sad der tre stykker sølvtøj den største har vel vejet 1.5 kg, mens de to andre var mindre fisk. Garnfiskeren kunne fortælle at fra det sted vi stod og 100 meter ned af kysten, var der varmere end andre steder i vigen, og han synes derfor vi skulle gi´ det en chance. Som sagt som gjort og ti minutter efter fangede Karsten det første stykke sølvtøj en smuk blank fisk på en 45 cm.

Resten af dagen gik med en masse kasteri og ved en 12tiden tog vi så hjem igen. En herlig dag med en masse frisk vind , men ingen fisk til mig. Det går jo nok for der er en ny søndag i næste uge, og der tager jeg til Røsnæs for at prøve lykken.

Hilsen Wolff.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne