Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

I håb om at få kurreret en påtrængende fiskefeber besluttet jeg lørdag morgen at Utterslev mose skulle efterses.

Mens jeg var ved at rigge grejet til kom der nogle gevaldige plask over ved nogle nærliggende tagrør - måske var der en gedde på rov? Jeg skyndte mig at få sat en stor Meeps spinner på krogen og kastet indover området. Desværre udeblev hugget.

Under fiskeriet kunne jeg iagtage store mængder af løjer (tror jeg nok) som havde fundet plads under broen - dette var til stor glæde for mosens mange måger der lystigt angreb de små fisk.

Efter at have gennemfisket den første plads drog jeg videre i håb om at finde nogle fisk.

Fiskeriet på den anden plads var desværre heller ikke noget at skrive om - det lavvandede område umuliggjorde fiskeriet idet man hele tiden fik bundrester med ind.

Jeg drog videre i min søgen - ned til bunden af søen hvor jeg mødte "en udenlansk udseende" mand. Manden blev lettere bange for min ankomst - hvilke nok skyldtes mangel på fiskekort (og mit barske look :). Men efter at have forsøgt at kommunikere med manden kunne jeg se at det var lykkes ham at fange en lille gedde (samt gokke den i nøden) på en 40 grams Jensen pirk - hvilke må siges at være ret godt.

Så fiskene måtte være i nærheden. Klassikeren blev fundet frem af grejboksen - Atom på 25 gram og pladserne omkring blev i alt hast affisket.

Kort efter var der kontant afregning - årets første gedde havde nappet blinket så efter en kort men intens fight kunne jeg håndlande en flot fisk 2,5 kg.

Da resten af formiddagen ikke gav flere hug valgte jeg at drage hjemad ved 12 tiden. Men alt i alt en udemærket tur hvor 2003´s første gedde kom på land


JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne