Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Søndag d. 06-04-03 var det igen tid til en klubtur med Rokkerne.
Efter en længere periode med høj sol og op til 15 graders varme, viste april måned sig igen at være temmelig lunefuld. Temperaturen var pludselig dalet til omkring 5 grader og vinden var op til hård fra nordlige retninger.
Om det var pgr. af dagens topkamp (FCK - Brøndby), uhæmmet druk eller vejret som var årsag vides ikke, men kun to medlemmer - Vinding og Boysen - deltog på sæsonens anden tur.

Efter en "medium-seriøs" druktur lørdag aften mødtes vi kl. ca. 12.00 og satte efter de obligatoriske forsinkelser kursen mod Kyndby værket, som var udset til at være dagens hot-spot.
Da vi nåede Frederikssund, skulle Vinding lige høre om pladsen ved klinten nord for broen, og det endte med en hurtig beslutning om at spare nogle kilometer og prøve pladsen klinten i stedet for Kyndby værket.
Straks da vi havde parkeret bilen kunne vi konstatere, at det blæste temmelig meget mere end vi havde troet.
En lille spadsere-tur ned til pladsen fik os hurtigt på andre tanker - Der blæste en stiv pelikan lige ind i fjæset på os, hvilket stort set ville umulig gøre fiskeri på pladsen.
Efter et hurtigt krigsråd besluttede vi at køre til Sølager, hvor bl.a. Diediskis tidligere har fanget havørreder.

Ca. 20 minutter senere ankommer vi til Sølager, og det er faktisk svært at tro sine egen øjne. Der er "næsten" læ på stedet og vandet er forholdsvis roligt - Ikke just hvad vi havde ventet,
Fulde af optimisme riggede vi til - Jeg satsede på "legendariske" RT-stang som "altid" fanger havørreder mens Vinding valgte at prøve fluestangen.

Med ca. 50 meter mellem os påbegyndte vi fiskeriet. Pladsen var virkelig lækker med klart vand, nogle interessante badekar, afvekslende tang/sten bund og nogle stenrev - Helt sikkert et godt område at opholde sig i for en havørred!

Efter knap en times fiskeri uden det mindste tegn på fisk, rykkede vi op på stranden for at nyde de medbragte "Carls påske" (som i øvrigt er klart bedre end "Kylle").
En pils og en del røverhistorier senere genoptog vi fiskeriet, desværre uden held hvorfor vi kl. ca. 17 beslutter at droppe fiskeriet til fordel for FCK - Brøndby.

Alt i alt en ok tur hvor vi til gengæld for de udeblevne fangster fandt en virkelig lækker plads, som helt sikkert kommer til at kaste ørreder af sig senere på året.
I tilgift fik vi begge et tiltrængt point i den samlede stilling, hvilket forhåbentlig bliver afgørende i sidste ende.

Hug og hygge.
Boysen

Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne