Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Vi havde denne dag planlagt at lægge hårdt ud fra solopgang, en seriøs plan men slet ikke urealistisk når man har Mr. A-menneske Sune Petersen på holdet.
Kl. 24.00 krøb vi godt klatøjede til køjs. Uret blev sat til kl. 5.00, tidligere kunne ikke gøre det.
Næste morgen kl. 6.30 skete det umulige - Sune vækkede mig med besked om at han havde sovet over sig. Ikke just utilfreds med udsigten til at sove et par timer længere, vendte jeg siden til og stenede yderligere 3 timer.

Efter en langsommelig morgen (som altid) var vi klar på kysten omkring kl. 13.00
Igen var vejret med os - Høj sol og let-jævn vind.
Vi vadede langsomt mens vi ivrigt affiskede vores favoritplads. Timerne gik uden det mindste tegn på fisk.
Sune havde på forhånd meldt ud, at han næppe gad mere end et par timer denne eftermiddag, så da vi havde affisket hele strækket, vendte vi om og begyndte hjemturen stadig ivrigt fiskende.

Omkring kl. 16 var vi nået til en plads kaldet "ballerne", og her skete der ting og sager. Allerede efter få kast havde Sune flex på klingen, og kort efter landede han en fin havørred på omtrent 44 cm. Få kast senere var der igen action hos Sune. Efter endnu en forholdsvis kort fight landede han endnu en fin ørred lidt ove målet. Som afrunding på en god periode sluttede Sune af med endnu en fisk, men denne gang en lille fætter under målet som nænsomt blev genudsat.

Vi vendte tilbage til hytten, hvor vi fik et par madder og et par pilsnere (sjældent :-)).
Jeg havde ikke opgivet mit mål om fisk på land hver eneste dag på turen, så jeg dampede afsted igen kl. 19.00. Sune derimod var "fiskemæt" og efter eget udsagn lidt træt i armene, så han valgte at rense fiske og andre huslige opgaver.

Vel tilbage på pladsen satsede jeg fra start på hot-spottet fra tidligere. En halv times tid gik uden at jeg mærkede/så det mindste tegn på fisk. Jeg begav mig derfor mod "ræverutchebanen", som er en plads ca. 500 meter derfra. Planen var at nappe en pils, men jeg forsøgte at spotte fisk. Jeg kunne dog ikke nære mig for lige at tage et par kast, før jeg satte mig til rette.
I andet kast var den der, og straks begyndte en nervepirrende fight. Fisken lagde ud med et tungt udløb på omkring 20 meter, selvom bremsen var sat forholdsvis stramt. Herefter "stod" fisken stille - stort set urokkelig - på trods af at jeg lagde et solidt pres. Først efter omkring 5 minutter begyndte fisken at være mør. Den fulgte langsomt med ind, og efter yderligere et par minutter (og med øm arm!) landede jeg en flot havørred på 1.3 kg fordelt på 51 cm. - I særklasse min bedste fight på kysten til dato!

Jeg var hjemme kl. 21.00, og ikke længe efter var der gang i madlavningen. Hovedretten var denne aften røget havørred serveret med dampende Samsøkartofter.

Endnu en glimrende fiskeoplevelse fra Samsø!
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne