Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

En hårdt tiltrængt fridag fra eksamener og afleverings opgaver skulle bruges på årets første karpetur - Gentofte skulle stå for skud. Jeg havde fået taget mig selv i nakken og var kommet tidlig op - 4.15 stod jeg ved søens bred. Ingen aktivitet at spore og lyset havde stadig ikke fået gjort sit indtog.

Jeg fik hurtig rigget til og sat stangopstillingen på plads i båden. Desværre kunne jeg konstatere at batterier i bidemelderne var flade - flot !

Når men ud kom tacklerne - temperaturen var faktisk overraskende lav. Så lav at jeg umuligt kunne tage et lille fortjent nap i båden pga. mindre krampetrækninger.

Timerne gik - ingen respons på hverken fodermajsne eller boiliesne. Til gengæld kunne jeg kæmpe lidt med sivkongens hersker - nemlig den lokale Gentofte svane som ikke rigtig brød sig om min tilstedeværelse. Den præsterede bl.a. at flyve ind i mine liner så hele stangopstillingen væltede rundt i båden, hvilke selvfølgelig medførte en del linekludder.

For at få lidt adspredelse fra svaner og diverse forhindringer prøvede jeg herefter lidt flådfiskeri - og åbenbart var orm mere interessant for fiskene - ihverfald var der kort efter kontant afregning - en fin suder havde nappet og efter en god fight kunne jeg veje fisken til 1,55 kg - bedre end ingenting.

Da timerne gik uden videre aktivitet brugt jeg en del tid på at sejle rundt og rekognonscere til næste gang - men ikke en gang her så jeg skyggen af karperne.

Der er ikke andet for end jeg må kæmpe videre !!


JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne