Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så har jeg været afsted igen. Denne gang en aftentur ved Gentofte sø, hvor kæresten var med.

Camilla spinnefisket efter nogen gedder mens jeg forsøgte mig med lidt medefiskeri efter nogen af søens skaller og suder. En lille fodring bestående af dåsemajs skulle lokke fiskene til krogagnen.

Mens jeg var i gang med at hale min tredje skalle ind over båden kroget Camilla en fin lille gedde (hendes første !!), som gav en god fight i grødebælterne, men tilsidst måtte overgive sig til det ventende fangstnet.

Gedderne var tydelig vis i hopla i det varme vejr. Kort efter fristet dåsemajsen en lidt tungere fisk til at nappe. Efter lidt tovtrækkeri frem og tilbage og ind og ud af ankertorvet kunne vi lande en fin suder på lige over kiloet. God start !

Camilla havde i løbet af næste times tid 3-4 gedde hug. Desværre smuttede de - dels pga. lorte kroge samt manglende tilslag - men sådan kan det gå.

Jeg fik fangede ikke rigtig mere af betydning - en del fine "gedde" skaller lod sig friste - så ved halv ni tiden, da solen var næsten nede, sejlede vi stille tilbage til bådhavnen og cyklede hjemad.

P.s I følge fangstrapporterne var der den sidste uges tid taget omkring 50 gedder op til små 7 kg - hvilke må siges at være meget pænt.

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne