Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Den sidste uges tid har jeg været et par gange i Utterslev. Disse små dags ture har været god adspredelse fra den obligatoriske eksamenslæsning. Hovedsageligt efter Suder men disse har været "umulige" at få til at hugge.

Første tur var en aftentur søndag d. 1 juni. Jeg fodrede pladsen op med lidt færdig foderblanding og majs. Efter 1 times tid vendte adskillige pæne Suder indover foderpladsen, desværre gad de ikke tage min krogagn. Dette scenarie fortsatte - dog engang imellem afbrudt af de sædvanlige skallehug, som går lidt mere til biddet. Aftenen sluttede af med at man kunne iagttage store mængder af Suder brage rundt i sivene på kun 20-30 cm vand for at gyde - måske var det grunden til de ikke var i hugget.

Efter at have pakket sammen overtog et par gutter min plads i håb om de kunne forbedre fangststatistikken for Suder. De have knæklys med og ville sidde og fiske natten over. Om de fanget noget ved jeg ikke, men de fortalte at de løbet af maj havde fanget en del Suder op til 2,3 samt nogle pæne Karusser på den gode af kiloet - så det kan åbenbart lade sig gøre.

Dagen efter var jeg tilbage ved det brungrumsede vand. Denne gang udstyret med spinnegrejet. Efter kun 5 min. fiskeri med en lille Zalt wobler var der gevinst. Men kort inde i fighten kunne jeg konstatere at det ikke var en gedde da havde nappet wobleren men derimod en mindre Suder. Fisken blev ganske forsigtigt fightet træt så jeg sikkert kunne nette en fin suder på 1,29 kg der var kroget perfekt i overmunden - en smule underligt. Gedderne så jeg intet til !!

Hertil morgen ofret jeg mig og stod op ved fire tiden for at nå noget morgen fiskeri efter de slimede. Der gik heller ikke lang tid før Suderne havde fået færden af foderet på pladsen. Men som de andre dage var de umulige at få til at hugge. De små karakteristiske suderbobler vimsede rundt omkring mit flåd - men hver eneste gang undlod de at tage krogagnen.

En smule frustreret tog jeg hjem ved 8 tiden. Det eneste positivt var at jeg havde fanget nogle seriøse geddeskaller - desværre har jeg bare ingen steder at opbevare dem !

Det umuligt at sige hvad der går galt - men næste gang satser jeg på at skifte til væsentlig tyndere line for 0,20 mm ser ihvertfald ikke ud til at være sagen.

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne