Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

30. juni 2003, en vellykket aftentur til Vestvolden er overstået.
Egentligt var det en spontan tur så jeg havde hverken majs eller toastbrød. Et hurtigt ærinde på ”kvart i 8 ­ læs: Q8” og alt var på plads. Jeg fik fodret op med nogle brød/majs-kugler ved plads nr. 2 og skalle fiskeriet var som sædvanligt godt.
Nu var det mest suder jeg var taget af sted for at fange, men de ville nok først komme frem efterhånden som mørket faldt på.

Ved 22 tiden begyndte de første suder bobler at vise sig lige der hvor jeg havde dumpet mit foder, Perfekt! Jeg indstillede tacklet til at hvile på bunden og satte mig forventningsfuldt på min stol. Kæresten var i mellemtiden
ankommet og hun blev noget forbavset over at kunne agttage adskillige sudere ganske tæt på land. Der gik heller ikke længe før flådet ”rejste” sig og spadserede langsomt gennem vandet, tilslag!!!!
Efter en fin fight kunne jeg håndlande en 2,2kg suder. Historien gentog sig, efter ganske få minutter kunne jeg endnu engang lande en suder på 2,2kg. Klokken var efterhånden blevet 22:30 og flådet var næsten usynligt i mørket + vi var ved at blive ædt af myg, så vi pakkede sydfrugterne sammen og kørte hjem.


En herlig mandag aften!Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne