Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

I anledning af min fortjente ferie, havde jeg omsider taget mig sammen til at forsøge en "overnatning" på Buresø.
Dagene op til turen var blevet brugt til at gennemtænke og forberede turen - det hele var planlagt til mindste detalje?!

Kl. befandt jeg mig i SU båden på Buresø. Kursen blev hurtigt sat mod pladsen (selvfølgelig i god modvind), da der både skulle fodres og rigges til inden det blev mørkt.
Kort inden turen havde Vinding spurgt om ikke han kunne komme med i båden til en kop aftenkaffe. Det var fint med mig, blot jeg ikke skulle sejle ham tværs over søen når han ville hjem. Han stødte derfor til ved Metalskolens bro.

Jeg fik fodret op på pladsen og riggede til at starte med 3 stænger til - 2 med alm. flåd og 1 med bundtackle til ål.
Vinding sad samtidig og hyggede sig med spinnestagen, dog uden at have kontakt til gedderne.
Mørket sænkede sig og jeg måtte sejle Vinding til land. Ikke det store problem i sig selv, men naiv som jeg er, bildte jeg mig ind at jeg sagtens kunne finde pladsen igen, og at der derfor ikke var nogen grund til at mærke pladsen af...... dumt træk Bøv!
Jeg kunne selvfølgelig ikke finde pladsen igen, og jeg måtte derfor etablere et nyt foderfelt at de sparsomme rester fra første fodring.
Efter ca. 1 times fiskeri fangede jeg en bette brasen omkring 500 gr. - ikke så fantastisk men trods alt en fisk.

Hen på morgenen fanger jeg en pæn skalle omkring 600 gr., men må samtidig konstatere at det har været den hidtil platteste" tur på Buresø.
Ved 5 tiden beslutter jeg at sejle hjemad, da både de manglende fisk og det voksende søvnbehov begynder at influere særdeles stærkt på mit i forvejen svækkede humør.

Jeg er dog ikke sådan at slå ud - Onsdag drager jeg sikkert til Vestvolden med Jan.

Hygge til alle
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne