Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jeg var i nat på årets anden deciderede karpetur. Først havde jeg planlagt at tage afsted med Jonas og Mads ( Jonas´ lillebror), men de valgte at tage til Søndersø, hvor jeg ikke har tilladelse til at fiske - bad luck!

Gode råd var dyre da jeg ikke gider ligge ved f.eks. Gulbjerg mose (den er al for overrendt), selvom jeg bor under 2 km. fra.
Jeg kom i tanke om søen/mosen, hvor jeg tidligere på året havde fået lov til at fiske - heeelt sikkert!

Kl. 20.30 var jeg klar ved søen. En hurtig lille rekognonsceringstur afslørede ingen karper, og jeg valgte derfor at placere mig på det umiddelbart mest tilgængelige sted, hvor der samtidig er gode muligheder for at fiske på lovende spots. Efter en lidt keglet tilrigning af stængerne, fik jeg ankret 3 stænget op - en med 20 mm hindbær boilie, en med 12 mm flødebanan og en med 2 stk. kæmpemajs som havde ligget i flødekaramel-lage - og fik dernæst lavet et par gode foderfelter.

Så var det ellers bare at vente. I disse dage har jeg været bevæbnet med mors mobilos, så inden længe blev der flittigt skrevet sms´er med Jonas og Mikkel (TS).
Kl. ca. 23 havde jeg et par korte bip fra stangen med kæmpemajs, efterfulgt at pinlig stilhed........scheisse!

Resten af natten forløb roligt bortset fra et par forsigtige bip "fra min 20 mm boilie" ved 1 tiden.

Alt i alt en hyggelig tur ved en rigtig lækker sø. Området kan dog være en anelse skummelt, men man er vel ikke en kylling :-)

Jeg lover at lande en karpe i uge 29!
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne