Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Med tordagens tur frisk i hukommelsen besluttede jeg at lørdag nat skulle bruges på karpefiskeri. De to gutter jeg mødte ved mosen torsdag, havde kørt en fodring over nogle dage, og jeg satsede derfor på at deres foderpladser fra torsdag stadig tiltrak fisk.
Jeg ankom til mosen kl. godt 21 (som sædvanlig forsinket flere timer), og måtte igen konstatere at jeg ikke var alene . På nøjagtig samme plads som torsdag sad gode gamle Max....damn!

Jeg besluttede også at fiske på samme plads som torsdag, da jeg jo havde fået en fisk på pladsen, og nu kendte jeg til de fleste snags i vandet.
Jeg riggede 3 stænger til men nyindkøbte 15 mm shellfish squid boilies, hvor efter jeg etablerede et par solide foderfelter bestående af halve boilies over et tæppe af hampfrø.

Kl. ca. 2 havde jeg mit første hug. Kontant modhug og fuld power i klingen. Til at starte virker fisken forholdsvis stærk, men den bliver hurtig tappet for kræfter, så efter få minutter kan jeg lande en spejlkarpe på 2.75 kg. - udemærket!

Kort efter pakkede Max sit grej og smuttede hjem til konen. Total overbevist om at en karpe kunne hugge hvert sekund det skulle være, sad jeg nærmest med stængerne i hånden for at kunne give hurtigt modhug.

Først kl. 6 skete der igen noget. Run på samme stang som tidligere, og efter en lidt længere men temmelig udramatisk fight, kunne jeg nette en flot skælkarpe på 4.1 kg.
Det blev til yderligere en skælkarpe på 3.3 kg. og en spejlkarpe på 3.1 kg. samt en misset fisk pgr. af en elendig Kamasan krog som rettede sig ud. - Alle fiskene blev taget på samme stang!
Jeg vendte snuden hjemad kl. 9, hvor temperaturen rundede de 25 grader og jeg var temmelig træt efter endnu en nat uden søvn.

Nu er jeg da ved at være for vild med de karper!
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne