Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Al fordums fiskeulykke er forsvundet som dug for solen!

Oven på de foregående nætters vellykkede fiskeri drog jeg søndag aften på et par timers karpefiskeri.
Stedet var igen "min" nye sø.
Jeg ankom kl. 20.30 og fik sirligt placeret 3 tackler nær et grødebælte, samt fodret med en håndfuld boilies nær hvert tackle.

Tiden gik mens jeg bevæbnet med en pils, nød naturen i fulde drag. Efter godt halvanden times fiskeri lød der et enkelt bip fra min ene bidmelder, Straks var jeg på mærkerne, men stilheden sænkede sig igen og der skete ikke en hat.

Biiiiiiiiip, modhug, fast fisk. Jeg lagde maksimalt pres på fisken, for at undgå, at den skulle sætte sig i grøden. Det lykkedes at presse fisken ud i åbent vand og figten var i gang!
Efter et par minutter tippede fighten så småt til min side. Fisken var ved at være klar til landing, og jeg pressede den forsigtigt hen mod nettet. Det var mere end fisken ville være med til, så den satte i et beslutsomt udløb, hvor den bl.a. svømmede tværs ind i en af mine andre liner - Biiiiiiiiiiiiiiip - Den anden bidmelder hylede som en besat!
Noget måtte gøres, hvis jeg skulle undgå en tragedie med filtrede liner. Jeg pressede af al kraft fisken væk fra mine andre liner, og da den var temmelig træt, gik det forholdsvis let.
En ekstra faktor var nu pludselig til stede - Selv om jeg havde befriet linerne, og det derfor ikke længere kunne være karpen der aktiverede bidmelderen, hylede den stadig som besat - der var også fisk på den anden stang!

Der skulle handles hurtigt med fisk på to stænger senere. Akkompagneret af taktfaste bip fightede jeg den første karpe hurtigt i nettet, hvorefter jeg fik det placeret så fisken stadig var i vandet, men ikke kunne svømme fri af nettet.

Jeg ilede til stangen med karpe nummer 2. Straks da jeg løftede stangen og spændte linen, plaskede en karpe gevaldigt dybt inde i en sivbræmme bag noget grøde.......fuck!
Et solidt pres blev lagt, og til min store overraskelse fulgte karpen med. Helt vildt heldigt lykkedes det at presse karpen ud i åbent vand, hvorefter den (efter at have fightet sivene på egen hånd) fulgte pænt med ind til breden. Efter et par forsøg fik jeg karpen i nettet, men det skal lige siges at det ikke er vildt nemt med to karper i nettet :-)

Karperne - begge skælkarper - blev forsigtigt afkroget, vejet og genudsat. Vægten viste henholdsvis 3.15 kg. og 3.5 kg. Ikke så tosset endda!
Da det nu var ved at være temmelig tusmørkt, pakkede jeg grejet og vendte snuden hjemad. En lang succesrig fiskeweekend var slut.

Knæk og bræk
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne