Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Årets åletur i Rokkeregi må til dato betegnes som den mest katastrofale.

Jeg havde for engang skyld en god grund til at tage på fisketur nu når det var en klubtur. Desværre er/var undertegnet den eneste, der meldt sig til turen (hvilke må være rekord - desværre i den forkerte retning) og som en anden "lonely rider" drog jeg afsted ud i den varme sommernat. Jeg havde medbragt mig nogle gode store kompost orm som lokkemad.

Jeg brugte den første halve time på at gå rundt om søen og lokalisere lidt for at finde egnet pladser. Efter at have fundet "den perfekte" plads valgte jeg at kaste lidt grundfoder ud for at skabe et duftspor.

Inden klokken var ni havde mørket allerede lagt sig og det var tydelig at der var begyndt at være fisk på fodret. Jeg fik mange irriterende løft på flådet, hvilke var småfisk, der gik og nappet til ormen.

De små nap fortsatte og mængden af orm i ormedåsen forsvandt stille og roligt uden at jeg havde fået en enkelt fisk på land. Da tusmørket havde fået overmagten kroget jeg endelig min første fisk - en mindre aborre - som desværre skulle vise sig ikke at blive den sidste. I løbet af den næste time kroget jeg adskillige aborre, hver gang med det resultat at de forslugne grovædere havde slugt hele ormen inden jeg havde fået givet tilslag.

De konstante hug af aborre medførte at jeg kort før midnat måtte stikke halen mellem benene og tage hjem. Jeg var løbet tør for orm !!

Alt i alt en lidt kedelig tur, hvor der bestemt ikke blev fisket specielt seriøst efter aftens mål - nemlig ål. Men skidt det var dejlig vejr - men hallo hvad laver I andre ???!??Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne