Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Onsdag d.20/8 var jeg et smut på Buresø efter aborre. Jeg havde på nettet læst om storfangster fra netop Buresø og besluttede mig for at kigge nærmere på sagen.

Onsdag aften tog jeg mutters alene ud på søen hvor jeg affiskede "snedkeren" dog uden held. Jeg besluttede mig derfor at ro over til "skomageren" for at fiske der.
Omkring 19´tiden begyndte der at ske noget, en lille gedde fulgte efter, men ville ikke rigtig hugge.

Jeg havde ankret op sådan, at jeg kunne kaste mine spinnere ud over selve banken og fik til tider også vandranker og andet bundskidt med op. Jo, jeg lå vist godt nok! Hen af 19:30 tiden begyndte de første aborre at vise sig i overfladen. Normalt er det aborrens byttefisk man ser i overfladen, men her var det altså selve aborren. Fiskeriet den næste 1½ time var intet mindre end fantastisk. Der var ustandsligt hug, den ene efter den anden, alle fine fisk mellem 300 & 950g. I alt blev det til mere end 20 stk. jeg gad ikke tælle....
Da jeg lagde til kaj kl.21:30 var det bælg mørkt, jeg måtte pakke grejet sammen i ekkolodets lys. Det resulterede i at jeg glemte et hjul i bunden af båden!! Heldigvis lå det der stadig, da Schwalm og jeg i fredags, tog ud og fangede endnu en røvfuld aborre.

Ciao
Jan Fahlgren.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne