Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Onsdag i efterårsferien har længe været udset som "Fiskedagen" for mit grejfremstillingshold i ungdomsskolen, og det var derfor en flok forventningsfulde knægte som imorges mødte frem.

Fiskeavisen kører et fiskeprojekt for børn og unge, hvor man bl.a. kan låne grej til ture og fiske gratis i bestemte søer. St. Rosenbusk er en af de
(i øvrigt meget få) put & take vande som er tilmeldt ordningen, og den var derfor et naturligt valg til vores tur.
Det er såre enkelt. Man ringer til Peter (rigtig flink fyr) på 20324455, og laver en aftale (bemærk det kun gælder skoleklasser)

Vi mødtes ved søen kl. 10, og efter en kort snak gik vi i gang med fiskeriet. Jeg havde allieret mig med Jonas, som jo må siges at have både fiskeri og pædagogik helt inde på livet :-).
Enkelte havde lettere problemer med knuder, at kaste osv., men generelt gik det rigtig godt.
Straks fra start spottede vi masser af fisk, men ligemeget hvad de blev præsenteret for (power bait, majs, blink, spinnere) svømmede de dovent videre.

Tiden gik, og til trods for at vi ikke fangede en meter, forblev humøret højt.
Omkring kl. 11.30 skete det endelig - Jonas fik bid! - på et fluo-orange Trutta blink.
Desværre havde fisken ikke den store fightervilje, og efter kort tid lå en bækørred omkring kiloet sikkert i nettet - Ungerne var begejstrede!

Optimismen steg endnu et par grader, og alle fiskede om muligt endnu mere intenst.
Godt en time senere var der bid igen. Igen var det Jonas og scenen var en tro kopi af den første - Endnu en kilos bækørred uden fightervilje sikkert i nettet på kort tid.

Trods en god indsats frem til kl. 14 lykkedes det desværre ikke at fange flere fisk, men vi var enige om at det havde været en god tur, og enkelte var allerede i færd med at planlægge næste tur.

Hug og hygge
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne