Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Fredag d. 17-10-03 var det lykkedes mig at overtale "Ferskvandskongen aka Schwalm" til at fiske gedder i en ny lovende mose.

Vi ankom kl. 09.00 og efter en hurtig rekognonscering etablerede vi en "lejr" på den syd-vendte bred. Mosen er groft sagt delt op i to bassiner, og vi valgte det vest-vendte bassin.
Fire stænger blev monteret med bundtackler og agnet med sild, og derudover riggede Schwalm en spinnestang til.

Dårligt havde vi kastet ud, før der var bud efter Schwalms sild. Desværre havde han glemt at tilkoble baitrunneren, hvilket sikkert var årsagen til at gedden hurtigt "spyttede", og det hele var overstået før det rigtig begyndte.
Kort efter var der bud efter den ene af mine sild, men igen var det en spytter........

Fulde af optimisme puttede vi nogle af mine (hjemmebagte!) boller i sækken, mens vi fortalte røverhistorie - Dem som kender Schwalm ved vist godt hvad han talte om.........!?

Efter en god times fiskeri var den gal igen. Min ene bidmelder skreg som besat, og jeg ilede til undsætning.
Jeg gav gedden omkring 15 sekunder, før jeg klappede til den......... Yeeees god kontakt med en god gedde.

Jeg lagde et solidt pres på gedden, og overraskende let fulgte den med ind til bredden, hvor Schwalm sikkert nettede den.
Efter nænsom afkrogning, vejning og fotografering kunne jeg et par minutter senere genudsætte en lang slak gedde - 101.5 cm og 5.7 kg.
Gedden, som iøvrigt havde et gammelt forfang hængende ud fra svælget, huggede på et kombineret pop-up/lys-tackel, som jeg testede for første gang.

Resten af dagen blev én lang død periode uden nogen form for aktivitet, og vi mærkede ikke en meter, bortset fra en enkelt gedde omkring 2 kg. som huggede på Schwalms hi-lo wobler.
Kl. ca 15.30 vendte vi snuderne hjemad.

Helt sikkert en lovende start i en ny mose.
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne