Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Imorges mens mørket stadig havde overtaget tog jeg afsted på en lille fisketur. Desværre kunne jeg ved søbredden konstatere at der stortset var is på hele søen. Nu var gode råd dyre. Stod med perfekte agnskaller og det var umuligt at fiske. Jeg valgte at pakke gearet tilbage i bilen og tog på et lille cruise i omegnen.

Heldigvis var en af de nærliggende søer isfri. Gearet blev hurtig klargjort og agnskaller blev herefter placeret rundt i alle retninger.

Man fandt hurtigt ud af at "kongvinter" er kommet til Dk. For selvom jeg var godt pakket ind i diverse fleece trøjer og Sorel støvler var det fandme koldt - ens fingre var det rene is.

Når men fiskes det skulle da. I takt med at timerne skred frem fik varme graderne efterhånden et takt opad - og solen begyndt at få magten over skyerne. Det gav lidt blod på tanden for efter 2 timers fiskeri var der intet sket.

Just da jeg er over en søens dybere partier begynder det ene flåd at vandre. Ingen tvivl om det er fisk - knarren bliver slået fra så fisken lige får lidt tid. Kort efter sættes to kraftige modhug afsted. De tydelige ryk i stangen indikere en pæn fisk. Fisken kommer forholdsvis nemt ind mod båden - men herefter tager fanden ved "kræet". De næste 10 min ser jeg slet ikke fisken - den tager gang på gang nye udløb. Da jeg endelig ser mit snit til at lande den stikker den af igen. Sådan fortsætter showet 5 min. ekstra, hvor jeg endelig får netmasker om fisken. Tydelig en fisk over 5 kg i rigtig god kondition. Men hvor meget ! - Salteren stopper på 5,75 kg. Ganske pæn fisk - jeg napper lige et par billeder med digi kameraet inden den bliver genudsat. Mens jeg sidder og sunder mig lidt over fangsten kan jeg konstatere det var min syvende Gedde over 5 kg her inden for de sidste to måneder. Ganske udemærket statistik - men hvor bliver kæmpe fisken af? Jeg fortsætter fiskeriet ufortrøden. Vinden begynder at tage til - hvilke gøre det endnu køligere end det er i forvejen. Samtidig er det umuligt at affiske områderne ordenligt pga. man driver så hurtig.

Henad 3 tiden er det blevet lidt for koldt. Jeg beslutter at smutte hjemad. Lidt skuffende kun at fange en enkelt fisk. Men de ydre forhold var heller ikke helt perfekte.

Knæk og bræk
JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne