Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Egentlig havde jeg ikke regnet med at få tid til at lufte fiskegrejet i denne weekend, men chancen bød sig alligevel for at tage på kysten fredag eftermiddag. Frølunde Fed var et oplagt sted. Det ligger tæt på motorvejen og fiskeriet er ret godt. Det skal lige nævnes, at jeg var på vej til Vejle for at deltage i noget svæveflyve-møde-haløj, fredag aften og hele lørdagen.
Nå men, jeg ankom til Frølundefed kl. 14 fredag eftermiddag, endda med en aftale om at Jens ”hang-around” Binderup ville støde til kl.15 – Jens og jeg har netop på denne plads, tidligere gjort rigtig gode fangster.
Jeg parkerede ved betonmuren og gik til venstre mod Knivkær, her kunne jeg kun skimte nogle lystfiskere langt ude i horisonten – herligt jeg havde kysten for mig selv.

”På denne plads er fiskeriet bedst hvis man starter 100m vest for betonmuren og derfra ca. 150m vestpå, (indtil skrænten stopper). Selve strækket hvor man har denne skrænt i ryggen, er det rimelig dybt – men specielt de sidste 150m er meget dybe. Ved vadefiskeri opdager man hurtigt hvor der er revler, banker og andre undersøiske finurligheder som måske holder fisk”.

En frisk sydlig vind gjorde at jeg kunne kaste min brune sølvpil rigtig langt og det første hug kom også helt ude i kastet. Desværre røg fisken af efter 10-15 sekunder – men der var sku´ da liv. Jeg fyrede kanonen af igen, samme retning som før og der var fisk igen. En pæn ørred gik med det samme i luften, der var smæk på kalorius – men i den sidste ende løb jeg af med sejren. En blank hanfisk på 2,2kg lå efter kun10 minutters fiskeri på stranden. Jeg fortsætter og ser blandt andet en stor farvet fisk springe helt fri af vandet, desværre et godt stykke uden for kaste rækkevidde.
Jens ankommer kl.15:30 for at opdage at jeg er startet uden ham. Vi beundrer kortvarigt min fisk, men starter hurtigt fiskeriet igen. Endnu engang er der hug helt ude i kastet, igen kan jeg mærke at det er en pæn fisk, den kæmper dog ikke så hårdt som den første – en farvet hanfisk på 2kg landes hurtigt. Her slutter min dag, jeg kan desværre ikke udskyde min afgang mere, mødet i Vejle ligger kun en time fremme – det er vist blevet tid til at lave en ”Jacob Buksti”.

Her er det så, at vi springer frem til lørdag aften, for historien gentager sig! På vej hjem fra mødet i Vejle kan jeg ikke styre mig, jeg må lige ned forbi kysten. Mellem kl. 17 & 18 fanger jeg igen 2 fine havørreder – dog ikke af samme kaliber som om fredagen, men fisk på henholdsvis 1,75kg & 1,3kg.

Ikke ringe for en weekend hvor man nok ikke får tid til at fiske!

Knæk & Bræk
Jan F.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne