Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Klokken halv seks imorges ringede vækuret. Grejet, batteriet til elmotoren var ladt op, alt var klar til en geddedyst på en af sjællands store søer. Jan hentede mig lidt over seks - så det var med en lille smule søvn i øjnene jeg stod ved Esrums bredder lørdag morgen.

Vi fik så hurtig så muligt "banket" grejet i båden. Herefter gik det ud på søens vand - en let østen vind mødte os.

Vi sejlede nord på i håb at finde nogle stimer at fiske til. Den første halve time gik med at lokalisere stimer og indkode positionerne på gps'en. Herefter skulle der fiskes. Mens jeg var ved at søsætte min anden skalle var der hug på Jan´s stang. Efter den obligatoriske ventetid, gav Jan et solidt modhug med sin sprit nye geddekæp. Der kom hurtig respons fra den anden ende så efter en god fight får jeg bæstet i fangstnettet. En super flot fisk i perfekte efterårsfarver. Fisken kommer på Salteren - 6,2 kg. En yderst god start - vi havde max. fisket i 3 min.

Der var bestemt stor optimisme i båden efter den start. Samme dybder og område bliver gennemfisket - en halv time efter er der igen hug på en af Jan´s stænger. Desværre vælger Gedden efter 20 sek. at stikke af med skallen.

Jeg var begyndt at blive lidt småmobset over at fiskene ikke valgte mine skaller. Heldigvis havde jeg lige før frokost heldet med mig. En fin fisk kom i land - 4+ - ikke nogen kæmpe men en fin begynderfisk. Et kvarter efter er der bud efter skallerne igen. Desværre ryger krogholdet efter små 30 sek. fight.

Da klokken har rundet 1 og huggene er udeblevet valgte vi at drage længere nord på. Det blev kun til lidt sporadisk fiskeri pga. den kraftige blæst, som medførte at SU jollen drev alt for hurtigt.

Så efter den lille afstikker vender vi tilbage til området fra om formiddagen. En time før lukketid er der igen hug - Jan er den heldige. Desværre har hans linie kludret sig ind i en af de andre linier - gode råd at dyre men det lykkes vha. af en skarp hjørnetand at få cuttet den generende line så han kan give modhug. Da Jan endelig får sat modhugget ind har fisken åbenbart kun en mission - at gå mod overfladen. Kort efter kontakt med fisken ser vi 25 meter fra båden gedden springe helt fri af vandet. Vi var begge to enige om at det var en pæn fisk. Den efterfølgende fight forløber heldigvis planmæssigt så efter 5 min. tovtrækkerier kan vi lande en rigtig fin gedde. Vi er lidt spændte på resultatet - så fisken kommer hurtig på vægten - hele 8,15 kg.

Ved halv fem sejler vi ind - ok tilfreds med dagens resultat. Jan løb af med sejren - til gengæld vandt jeg et intern væddemål som lige koster hr. Fahlgren en kasse Tuborg til undertegnet.

November flex

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne