Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jeg benyttede det gode vejr her i eftermiddags til at tage et par timer i Utterslev. I grejboksen lå to stk. Poppers, der skulle være medicinen til gedderne.

Ved første plads var der godt gang i gedderne. Småfiskene kom gang på gang spingene fri af vandet for at undslippe de sultne gedders spidse "klør". Poppersne blev kastet indover de aktive områder. Jeg ved ikke om fiskene havde luret disse agn - ihvertfald var de ret ligeglade. Så gamle spinne klassikere blev fundet frem iform af Refleks spinner og Atom blink.

Men det var som om gedder var sat godt ind i hvordan tingene hænger sammen. Så de bragede lystigt videre i de store mængder af småfisk uden at lægge mærke til mine flotte skinnende blink.

Jeg var ved at blive en smule arrig. Masser af fisk på pladsen - de gad bare ikke hugge. En gamle Zalt wobler blev fundet frem af boksen - første kast - smask en fin pind i den anden ende. Efter en kort intens fight kunne jeg håndlande en gedde på omkring 2½ kg. Næste kast - smask - endnu en have nappet "Svende". Denne fisk forsøgte på bedste krokodillemanér konsekvent at lave rulninger. Det fik den heldigvis ikke noget ud af :) en fin fisk på ca. 2 kg kom på land.

Herefter døde fiskeriet ud. Jeg cyklede lidt rundt og prøvede nogle andre pladser, men desværre uden ekstra gevinst.
Det var alt for nu !

JonasTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne