Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Hey fangstrapport-hungrende, rokkerhjemmeside-læsende lystfiskerentusiaster!!
Så fik jeg endelig tid til fangstrapporten fra weekenden 15-16 nov.

Lørdag 15 nov.

Disk og undertegnede stod ca kl 8.30 (let syd-østlig vind 7-8 c og overskyet) på Hald strand, beredt med fluekæppen i nærkampstilling.
Et virkeligt hot-spot på Sjællands nordkyst, der ofte ligger inde med fint sølvtøj. Det var desværre lavvandet netop den dag, så håbet svandt en smule. Vi prøvede spottet i en lille time, hvorefter vi kørte mod Nødebo Huse et par km fra lokaliteten.
Her er der et rev, der skal fiskes igennem, og netop ved det rev har Disken haft nærkontakt til sin hidtil største havørred, så han drønede derover.
Imens fiskede jeg nogle gode mørke bælter igennem. Pludselig spottede Disk en fisk der sprang fri af vandet og vi fik begge travlt med at undersøge sagen nærmere.

Der gik ikke længe før Disk havde fisk på den, behøver jeg at sige navnet - Kobberbassen!!
I løbet af dagen mistede jeg en enkelt og Disk fik 2 fisk over målet - 41 og 44 cm. og yderligere fik han 5 undermålere.
Derefter tog vi en tur til Smidstrup strand, for lige at prøve aften-fiskeriet, men intet held i sprøjten.

Søndag 16 nov.

Kom lidt for sent op, men vi var da klar ved ni-tiden. Valget faldt igen på Nødebo Huse, men der var noget mere blæst på drengen i dag, så man stod ikke og kogte i hvert fald!
Efter at have fisket i små tre timer havde jeg fået to stykker lige under målet og disk en enkelt. Skulle aflevere "Soffe" ( min morfars bil red) ved middagstid, derfor den relativt korte fiskedag.
Men godt lige at komme på tavlen selvom det var nogle småfisk.

I´ll be back!!
Hals und Beinbruck fra Rokker KavTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne