Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Howdy partners!

Så har rokker Vinding været på Sundet lørdag d 20 dec.
Vi lagde fra kaj kl 08.00 fra Helsingør Statshavn i en luksusliner af et fiskefartøj. To etagers med varmestue og overdækket, så man kunne fiske i tørvejr, hvis man havde lyst til det. Et lækkert skib med soldæk og... fadølsanlæg blev også observeret. Ikke tosset.
Vi var 15-18 deltagere, hvor Disk som må siges at være Rokker ad hoc lige pt, bl.a var en af deltagerne.Hver mand fangede mellem 20-30 sild og der blev også fanget nogle enkelte torsk op til 3 kg. Derudover blev der fanget en ung sølvmåge, der kom i karambolage med et 20 grams blink, mens vi havde .. MOTORSTOP. Ja lige pludselig gik det gode skib Kathrine K fuldstændig sukkerkold et stenkast fra broderlandet. Vejret var ret tilforladeligt, så der var ingen panik at spore. Historien endte da også lykkeligt, med at den stakkels måge blev taget ombord og sat på vingerne igen efter at vi havde fjernet krogen fra dens ene fod.
Derefter blev vi bugseret på tværs af Øresund af en fiskekutter, Sværd, der fulgte os helt på plads i havnen. En ret spøjs oplevelse.

Rigtig glædelig jul og godt nytår:)
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne