Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så har jeg været på min første buletur efter de berømte stor-torsk. Lad mig slå det fast med det samme, jeg bliver nok aldrig tilhænger af at fejlkroge fisk – selv om de er store.
Stedet var Helsingør havn, båden hed Bonito og vejret var i verdensklasse, altså ingen vind og en temperatur omkring frysepunktet.
Fiskeriet startede meget stille da skipper (Hans) havde store problemer med at finde bulerne. Det meste af formiddagen sejlede vi nordøst for Kronborg. Kun ganske få træk uden den store succes, der i blandt en fisk på 1,5 kg til mig.
Hele feltet af kuttere, småbåde, joller osv. bevægede sig langsomt syd på. Omkring middag løb vi ind i godt fiskeri og der blev i løbet af et par timer fanget pænt med fisk.
Personligt tabte jeg en temmelig tung fisk efter 3-4 minutters fight (stakkels fisk) men kunne kort efter lande en torsk på 4,55 kg. hvilket var ny PR. Ikke noget monster, men det var bedre end ingenting……
Ved 14-tiden døde fiskeri lige så pludselig som det var startet – så vi begyndte at sejle igen, Gaaabbbb. Bulerne var væk og for det ikke skulle være løgn, så knækkede jeg min stang på et bundhug.

Alt i alt en god dag, med masser af frisk luft. Jeg kan da nævne at en af mine medfiskere fik to målere – på henholdsvis 17,0 & 17,5kg. Jeg behøver vel ikke skrive at han var yderst tilfreds.

K&B
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne