Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jonas og jeg har været på isen for at fange nogle aborrer. Efter at have luret forholdene på Bure-& Bastrup sø af i fredags, mente vi det var tid til at fatte isboret og komme i gang med fiskeriet. Valget faldt på Buresø.
Vi var lidt morgensløve og begyndte først fiskeriet kl.13 mellem SU´s og LF´s bådebroer på ca. 7-8mtr vand. Nu er min grejboks ikke fylde med udstyr til isfiskeri, så jeg lagde ud med at bruge en reflex spinner som agn. I løbet af 2 minutter var den første fisk på isen, lækkert. En fin 300g aborre havde nuppet spinneren, som havde den stakkels fisk ikke spist i 6 uger.
Efter 30 minutters fiskeri i samme område, dog uden at mærke mere, besluttede vi at traske ud til Mørdrupgård banken. Som sagt, så gjort – men heller ikke her mærkede vi mere, trods 5-6 boringer på ydersiden af banken, måtte vi forlade den uden fisk.
Vi snakkede om enten at forsøge inde i Aborredybet eller gå ned til Skomageren, det sidste blev valgt. Omkring Skrædderen syntes vi isen lød lidt tynd, så vi lavede en prøve boring. Efter ganske få omgange på isboret var vi igennem – GISP!!!. Isen var ca. 5-6 cm tyk og nu hvor vi havde lavet et hul i den begyndte den at knage, fy for den, det lød ikke godt. Som var vi til en danse konkurrence, moon-walkede vi begge ganske langsomt væk fra hullet – tilbage hvor vi kom fra – tilbage til den behagelige 15cm tykke is, der pludselig var meget meget langt væk.
Efter denne lidt for spændende ekspedition, valgte vi at fiske i området ud for bådebroerne, det var
trods alt der jeg fik fisken. Ved 15 tiden smed vi håndklædet i ringen, stadig kun med én fisk på land – nogle gange skal man stoppe mens legen er god…..Vi prøver nok igen næste weekend.

Knæk & bræk
Jan.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne