Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Da ingen andre af klubbens medlemmer ville med til Sverige denne weekend, blev det kun min Pappa & jeg der tog af sted. Jeg havde jo affisket det meste af Sverige i sidste weekend og var derfor ansvarlig for valg af fiskelokaliteter. Med dette enorme pres på skuldrene valgte jeg Præstens Badekar ved Vik som første destination – her fik jeg fisk sidste gang.

Efter en lille times fiskeri skete der endelig noget, fast fisk. En åleslank nedgænger havde hakket til min sølvpil og inden længe kunne jeg genudsætte denne noget triste fisk på ca. 57cm. Derefter gik jeg tilbage og fandt min far. Han stod på en klippe og kastede ivrigt til 2-3 ørreder som konstant var oppe og vende. Desværre var de ikke til noget, ikke engang vores ”fristelser af bly” var interessante, vi besluttede at pakke gearet og kører ned til en anden plads.

Efter halvanden times fiskeri på Vårhallerna sket der igen noget. Det var også begyndt at være lidt irriterende at fiske over ”perfekt” vand uden at mærke en skid. Jeg havde monteret en afsindig grim sølvpil (gul/orange), en hån mod min faders ellers så gode blink fremstillings evner – men effektivt var det altså. Fisken sprang hurtigt fri af vandet, yeeehaaaaarrrrr. Da det blev tid til at lande kræet, nægtede min far purre at hjælpe – jeg kunne klare mig selv – nettet lå selvfølgelig oppe i bilen… Han forbarmede sig dog til sidst og greb kalorius i halen, hvorefter jeg kastede mig over den stakkels fisk – 2,875kg og 61cm.

Kl. 14 kørte vi mod Ystad. Vi ville til et sted som hedder ”Engelska Bryggan” og fiske de sidste timer der. Det eneste vi fandt dernede var skod forhold, vejret var alt for hårdt og vandet alt for grumset – så efter en større udflugt på sydkysten, vendte vi snuderne hjem af ved 15tiden.

Som drys på kagen, var det min splinter nye Scierra XDA 9´9 fods første skoledag. Klubbens grej pusher vidste at jeg var på udkig efter netop denne stang. I embedets medfør, hårdt presset af kunder og med sved på panden, fik jeg et opkald fra Ballerups Fiskemagasin – ”Jonas her” - vi har din stang og den er på tilbud……. Om det er noget han gør når de mangler omsætning vides ikke, men det koster altid penge at møde Jonas når han er på arbejde.

Mvh
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne