Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jan, Peter, Binderup og jeg nappede en tur til Hinsidan i søndags.
Vi ankom til Simrishamn, Vårhallerne ved 8.30 tiden. Her var der en barsk kyststræknng der mødte os. Store klippeskær og utrolig dybt tæt ind til land. Yderligere var der meget understrøm, og stedet har da også tidligere været skueplads for drukneulykker. Der var ovenikøbet skiltet med det!

Temperaturen lå lige omkring 0-3 c, så det var en halvkold fornøjelse. Men solen var heldigvis fremme indimellem, til at varme de kolde rokkere + prospect + måske kommende prospect(Jens Binderup).

Jan og Jens fiskede med spinnekæppen, mens Peter og jeg forsøgte med fluen.
Grundet den megen strøm og dybde var det vanskeligt at kommme ned til fiskene. En anden gang er det tilrådeligt med store fluer str. 2-6 og intermediate el synkeline.
Jeg prøvede alt: rejeimitationer, juletræ, kobberbasse, men der var ingen gevinst.
Jan derimod var så svine heldig at nappe en 2-2,5 kilos direkte i "skruen". Den farvede havørred blev dog hurtigt genudsat. Vi andre fangede ikke noget, men Jens havde dog en "efterfølger".

Næste plads blev Kåsseberga lidt nordvest fra Ystad. Et godt havørred-spot med gode varierede bundforhold. Skrænter, blæretang og stenbund. Jan fik som den eneste fisk igen. En undermåler der tog det berygtede lyse-brune Sølvpil-blink, som i øvrigt er Jans absolutte foretrukne våben, hvis der er nogen der skulle være i tvivl!
Peter havde en enkelt der huggede, men mere blev det ikke til.
Men der er helt sikkert potentiale i Svenskekysten, så der er klart revanche til gode for mit vedkommende:)

Hals und Beinbruch derude.
Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne