Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Som tidligere skrevet på hjemmesiden var Boysen & jeg i Isefjorden den 8/2-04. Den hjembragte 1,9kg ørred havde ikke mindre end 42 rejer i mavesækken – hvilket har pirret min indre kystfluefluefisker. Lidt mikmaks på arbejdet gjorde at jeg (i går d. 19/2) kunne tage fri kl.14 og smutte til fjorden for at afprøve nogle nybundne kystfluer (blandinger af gråfrede & magnus).
Mine evner med en fluestang er meget begrænsede – 15mtr og jeg er lykkelig, forventningerne om fisk var derfor minimale. Heldigvis var vejret super lækkert, en svag nordøstlig vind, høj sol og et par graders varme, gjorde livet sødt for mig.

Fiskeriet begyndte med skumsprøjt, lineknuder, bandeord osv. men i løbet af en ½ times tid begyndte det at gå nogenlunde….. der var bare ingen fisk.

Jeg vekslede mellem nogle forskellige fluer, fiskede højt – dybt - hurtigt – langsomt, men lige lidt hjalp det. Cirka et kvarter før solnedgang skiftede jeg til en mørk højtfiskende flue, den kunne give en god silhuet mod den lyse aften himmel. Solen var da heller ikke andet end lige forsvundet bag horisonten før jeg kunne mærke ”FISK”.
En 42cm lang ørred havde hugget fluen, min første kystfluefangede ørred blev en realitet. Fighten med den tunge flueline var dog lidt kedelig, jeg er vist bare spinnefisker. Jeg pakkede derefter grejet og vendte snuden hjemad.


Flueflex
Jan.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne