Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

De sidste to dages varme vejr har gjort at man har fået lidt fiskefeber. Så igår skulle denne "sygdom" kureres med lidt skallefiskeri. Den valgte lokalitet viste sig at indeholde tonsvis at småskaller - ikke lige den størrelse jeg var på jagt efter. Til gengæld var en ivrig gedde godt tilfreds med de mange stimer så den kastede sig lystigt ind i mellem. Så mens jeg stod og betragtede scenariet gik gedden pludselig til angreb på mine flådfisket majs korn. Jeg gav hurtigt et resolut modhug og en god fight på den tynde matchstangs klinge kunne begynde. Efter at udtrættet fisken kunne jeg forsigt vha. et gældegreb håndlande den fine fisk - en fed forårs gedde på 1,5 - 2 kg - yderst sjovt på lette klinge.

Sen på eftermiddagen var jeg afsted igen et par timer. Thomas W havde skyndt sig hjem fra arbejde og mødte mig ved søen. Jeg fik hurtig to mindre gedder - hvilke vakte stor morskab for de forbipasserende "kondiløbere".

Thomas tog kort efter revanche iform af to flotte aborre på henholdsvis på 475 og 910 g. Henad 6 tiden smuttede vi hjemad.

Idag har jeg været på større sjællandsk sø. Det blev til to gedder på flådfisket skaller - desværre ingen med størrelse på.

Når men vi ses søndag. Husk lige at melde om i kommerTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne