Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Klokken var KVALME!!!!!!

Dagen startede med at jeg kørte til Esrum sø, hvor jeg havde LF-47. Vejrudsigten bød på jævn nordlig vind, men jeg håbede på at vinden havde lidt vestlig komponent, så jeg kunne fiske søens vestlige side. Men ak, desværre var vejrudsigten god nok og bølgerne var alt for store.

Jeg havde heldigvis helgraderet mig ved at booke en SU båd i Farum (som må sejle ind i Furesø, bonus!). Min lille udflugt til Esrum betød desværre at jeg først kom ud på Furesø ved 11tiden.

Forholdende var ganske fine og planen var at affiske banker/skrænter og helst på vanddybder mindre end 12 mtr. Jeg forventede at gedderne efterhånden var på vej ind på lidt lavere vand for at lege. Taktikken var simpelthen at fiske til fisk som var synlige på ekkoloddet – alt det om at finde stimer af byttefisk var lagt på hylden – i dag skulle der jages synlige fisk og ikke stimer.

På spidsen af en lille banke midt på søens nordside (ved Stavnsholt) fandt jeg omsider fisk - sjovt som man kan sejle i timer uden at se noget som helst og så finder man pludselig mange fisk som står inden for 50 mtr.
Der kom hurtigt et solidt hug og der var kontant afregning – en herlig fed gedde madamme på 7,5kg kom også i båden. Desværre måtte hun lade livet, selv 25 minutters intensiv genoplivning kunne ikke bringe kræfterne tilbage i denne smukke fisk. Jeg blev meget ked af at alle disse potentielle ”geddebørn” måtte gå til spilde, men jeg forsøgte efter alle kunstens regler. (øv øv øv og meget sørgeligt, sikke noget P..!!!!)

Herefter fortsatte jeg ned på Privat- og Næsebanken, meeeen det gav ikke rigtig noget - okay måske et par hug – men jeg fandt ud af at jeg kunne ligge ned i båden og nyde solen…. og der røg de fisk.

Jeg sejlede tilbage til Stavnsholt en ekstra gang, men det var ikke flere fisk for i dag.


Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne