Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Tidligt i morges ved halv fire tiden ringede vækkeuret. En smule søvnig fik jeg slukkede uret og kæmpede mig ud af sengen. I hurtig stil fik jeg noget kluns på, samlet mit grej sammen og kom ud af døren.

Klokken var blevet lidt over fire da jeg stod ved søbredden - min svenske kompis Johan var allerede ankommet.

Vi gik gang med at rigge til, men det var jo som sagt første karpetur i år, så grejet var ikke helt toptunet - med efter en lille times tid var vi klar.

Efter at ha fundet en god plads blev der fodret lidt op med diverse boilies. Desværre kunne man hurtig konstatere at grøden i søen allerede var kommet frem, hvilke skabte en del usikkerhed om nu ens krogagn lå godt.

Da den første time var gået hang øjnene en smule så jeg lagde mig godt til rette på min medbragte unhooking mat - utrolig hva den kan bruges til. Lige som jeg havde lagt mig mageligt tilrette blev linen på min venstre stang strammet op og bidemelderen giver tydelig indikation. Hurtig griber jeg stangen og giver "modhug". Tilslaget bliver elendigt på grund af linen har sat sig fast om håndtaget. Fisken udnytter den korte tid til at gå længere ind i sivbræmmen - og efter kun 20-30 sek. ryger krogholdet idet fisken kaster sig gennem sivene. Krogen sætter sig herefter i sivene og fisken er væk. Vi nåede dog at se fisken som med garanti var en karpe - det lignede en af søens få skælkarper.

Herefter kan jeg sidde og ærge mig over at årets første karpehug desværre ikke gav nogen fisk på land. Johan har imens jeg har siddet og kludret tacklet ud opfodret en mindre plads med dåsemajs.

Kort efter får han sit første hug, som ved krogkontakt straks tonser derud af. Ingen tvivl om det var en suder - fisken bliver herefter udtrættet og i nettet kommer en fin fisk lige over kiloet. Den næste time fanger vi henholdsvis nogle pæne agnskaller og yderligere 4 suder.

Henad 10 tiden dør fiskeriet ud og der sker ikke mere. Ved 12 tiden har vi fået nok for idag og pakker sammen. Begge har vi stadig årets første karpe til godeTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne