Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jonas og jeg havde egentligt planlagt en karpetur til Lammefjords kanalerne, men pga. en regnfuld vejrudsigt blev det aflyst i sidste øjeblik.
Vi valgte i stedet for at tage til en lille lokal mose, hvor Jonas gennem tiden havde fanget en del karper, om end små – dog stadig karper.

Jeg ankom lidt før Jonas, der stadig sad hjemme i stuen og så Kronprinsen blive gift med Mary. En hurtig gåtur omkring mosen afslørede aktivitet flere steder, så der var ingen tid at spilde. Jeg hentede grejet og klargjorde min stang, hvorpå jeg satte kursen ned mod vandet igen. Herefter placerede jeg mine flådfiskede majs 2 m foran en fisk jeg havde observeret – og sådan gik det til, da fangede jeg min første karpe (Skælkarpe på ca. 2kg).

En hurtig sms af sted til Jonas, ”første karpe på land” - og der gik ikke længe før han troppede op!

Vi skulle ligesom have lagt en plan for fiskeriet mht. fodring, pladser osv. så vi valgt at sidde på en lille bro, hvor vi begge kunne fiske til samme åkande bælte/foderplads.

Jeg vil skyde på at fiskeriet blev godt omkring 18:30 tiden og selv om der ikke var tale om store fisk, blev det en ganske fornøjelig aften.
Fiskende fightede overraskende godt på vores match-stænger, med tynde liner og lette flådtackler og da vi kl.23 gjorde vi status talte vi følgende:

Jonas: 5 suder, 1 karusse og 1 guldfisk.
Jan: 3 karper, 3 sudere, 1 karusse og 1 guldfisk.

Det betød 3 nye personlige rekorder:
Jonas med 960g. guldfisk.
Jan med skælkarpe på 2,375kg og guldfisk på 550g.

De resterende suder/karusser var alle mellem 700g og 1,2kg, og karperne mellem 2-2,5kg - så mon ikke jeg snart vender tilbage til mosen……


Medeflex.
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne