Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Så skete det.. Vinding fik taget sig sammen til at rapportere fra sin noget tilbageholdende tilværelse som Rokker.

Lagan turen bør vel lige få et par ord med på vejen.

Lagan tur søndag aften 5/9 til tirs 7/9

Disk og jeg var med "de gamle drenge" ( Disk´s fars fiskeklub) en tur til den sydsvenske elv Lagan, der ligger en times kørsel fra Helsingborg.
Her blev vi indkvarteret i en fed hytte en spytklat fra Lagan med plads til 10-12 fiskersvende. Kunne evt blive aktuelt for Rokkerne. Ved at hytten blev lejet igennem Fiskeringen, så måske en kommende tur??

Vi fiskede fra man morgen kl 07:30 til kl 19:00, men der var ikke én der fangede noget. Der blev hovedsagligt fisket med blink på 25-40 gram, alt efter strømforhold. Vi så en del laks og i løbet af dagen var der kun kontakt med 4 fisk, uden succes. Normalvægten ligger vel på 3-4 kg, men der bliver også taget fisk over de 10.

Tirsdag stod vi klar kl 06:30, da vi mente at der var større chance tidligere på dagen. Der var da også mange flere fisk der viste sig og vi havde da også enkelte hug, men stadig ingen gevinst. Det var billedet resten af formiddagen og kl 13:00 pakkede vi vores grej og tog hjem. Lige inden blev turens eneste laks landet- en lille grilse på 2,5 kg.
Vejret var begge dage meget afvekslende med enkelte byger, sol og skydække mellem 15-19 c, hvilket er udmærket når der fiskes laks..

Alt i alt en ringe høst - 8 mand fiskede fra man-tirs og ovenikøbet blev der 3 helt til torsdag eftermiddag uden yderligere fangst.

Slutkommentaren er at topperioden er i slutningen af september og starten af oktober og her fanges ca 270 laks pr uge, så mon ikke turtidspunktet skal udskydes næste gang.

Knæk og Bræk fra Rokker VindingTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne