Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Johnny, Binderup og undertegnede var torsdag den 14. april på heldagstur efter havørred. Der var oprindeligt planlagt en ”Sverigestur” men pga. nogle dage med sydøsten vind (og deraf store dønninger) besluttede vi at droppe Österlen og blive på Sjælland L.
Vi var af sted i 14 timer og fik fisket på 4 pladser – i alt blev det til 7 ørreder og 3 smolt.

Vi mødtes ved Isefjorden kl.05:45 på Johnnys nye favorit plads – desværre var fiskeriet ikke helt i top – vi fik dog én enkelt omkring målet og havde yderligere et par tilbud.
På vej tilbage til bilerne løb vi ind i en rotte koloni – ja, rotter..! De havde søgt tilhold ved en fasan fodringsstation, idet der var masser af føde der :-/ Godt vi var på vej til Vestsjælland.

Next stop Vestsjælland til en plads hvor der allerede stod 4 andre lystfiskere. Vi gav pladsen 1 times fiskeri, hvilket betød endnu en målsfisk og et par tilbud.

Klokken var efterhånden blevet middag og vi fortsatte mod Musholmbugten. Her besøgte vi en af mine favorit pladser, som i dagens anledning lå ganske øde hen (fedt).
I løbet af nogle timer fik vi 2 ørreder på land, begge omkring 45cm og 1kg. Der ud over løb vi ind in nogle udsætningssmolt, som vi selvfølgelig ikke fiskede efter – Johnny stod på et tidspunkt i ”ørreder til knæene” idet en stor stime smolt kom forbi.

Vi valgte at afslutte dagen på Reersø, hvilket betød en forgæves gåtur på 4km i waders. Ja, vi gik helt ud på sydspidsen, hvor fiskeriet var dødt – så vi gik tilbage igen…..! Støn, det var en varm omgang.

Efter et mindre krisemøde kl.19 besluttede vi at afprøve endnu en plads på Reersø. Vi kunne ikke få mere end 1 times fiskeri ud af det, men valgte dog at give pladsen en chance. Vandet her var fuldstændigt som et spejl – der var helt stille… men ørrederne var i hopla! Vi så i løbet af den sidste time 10-15 ørreder springe helt fri af vandet, havde masser af hug, men kun 3 fisk på land. Den største en nedgænger på 2,9kg som fik friheden igen.

Alt i alt en udmærket tur.


Knæk & Bræk
JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne