Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Fredag d. 28 maj var det tid til årets første geddetur i klubregi.

Furesøen var destinationen og deltagerne var:
Peter, Vinding, Jan, Johnny, Jonas, Thierry Du Brail (gæst) og undertegnede.

Vejret var desværre ikke optimalt, idet en temmelig god vind blæste fra syd/sydøst. Jonas og Thierry var ude fra morgenstunden, mens vi andre troppede op omkring kl. 09.30
Vinding, Peter og jeg havde udgangspunkt i Farum sø, mens de andre havde booket båd i Furesø.
I sædvanligt behersket tempo fik vi rigget til, og kursen blev sat gennem kanalen mod Furesø.

Peter og Vinding var sejlet i forvejen, og inden jeg for alvor nåede ud på søen, kom de tilbage. Peter havde snakket med Jan, som uden protester havde accepteret, at de søgte ly for vinden ved at vende tilbage til Farum sø - denne nyhed passede mig fint, så jeg fulgte trop.

Selve fiskeriet forløb ganske forskelligt.

På Furesø blev der ikke fanget en eneste fisk, hvilket angiveligt var vindens skyld - verdens eneste sø uden læside.......
Peter fangede ret hurtigt en mindre gedde på spin, og havde i samme periode en del hug, som desværre ikke resulterede i fast fisk.
Jeg selv lagde lidt sløjt ud med mine skaller, men efter et par timers kamp mod vinden kom første fisk i nettet. Vægten havde jeg selvfølgelig glemt, men gedden var 79 cm og i fin form, så jeg skød den til ca. 4.5 kg. Kort efter fik jeg endnu en gedde i nettet, men den kunne dårligt holde målet.

Peter fik yderligere en lille gedde inden konkurrencen sluttede, mens både Kasper og jeg fik en enkelt uden for konkurrencen.

Glade ved udsigten til point mødtes vi på land.
Desværre var konkurrencemennesket kommet op i "Drengene med tudekiksene" (dem fra Furesø), og de hævdede pludselig, at vi slet ikke kunne deltage i konkurrencen fordi vi havde fisket i Farum sø.

Se dengang jeg var ung, var alle lystfiskere ædle gentlemen, som vandt konkurrencer ved vandene og ikke på skrivebordet. Sådan er det tilsyneladende ikke længere.....

Det er allernådigst blevet accepteret, at vi tildeles 1 point for deltagelse, selvom vi reelt slet ikke var med. Alle endte derfor dagen med et enkelt point.

Eftertænksomme hilsner
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne