Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Efter en række rigtig sløje ture efter forskellige arter gennem foråret og i forsommeren var jeg så småt ved at miste troen. Lørdag nat var dog afsat til endnu en karpetur - hvor der er vilje er der vej!

Jeg ankom til søen kl. 22, og nåede lige at kaste ud inden mørket sænkede sig. En knap så lækker overraskelse var, at jeg havde glemt min sovepose i farten..... Nå, men pakket ind i alt fra gamle vanter til viskestykker og stangposer, gik jeg til ro omkring midnat.

En kold nat forløb uden nap, men kl. 6.15 skreg den ene bidmelder - En god karpe havde nappet min jordbærboilie.
Søvndrukken, stiv af kulde og med myggestik over det meste af kroppen fløj jeg op og gav tilslag....fast fisk!
Brilleløs, med ømme ben efter lørdagens fodboldkamp og med flere lag søvn i øjnene, var jeg langt fra topformen, og karpen fik fra starten initiativet.
Uden at fatte hvor karpen befandt sig, fik jeg stoppet de værste udløb, hvorefter jeg i knap så mindeværdig stil forsøgte at fremdrage mine briller fra etuiet.
Bedst som jeg troede, at jeg havde overvundet krisen, skete det som (helst) ikke må ske... Karpen sætter i fuld sprint på tværs under mine 2 andre liner... (det er sådan ca. på dette tidspunkt, at jeg fortryder, at jeg ikke gad finde bagbly frem om aftenen).
Omsider har jeg fået monteret mine briller, og straks vender oddsene. Hurtigt og rimelig elegant får jeg manøvreret karpen tilbage under linerne, hvorefter jeg med et solidt pres får den i nettet i første forsøg.

Efter en kort fotosession genudsætter jeg en ultra fed spejlkarpe på 9.35 kg.

Håber der kommer flere :-)
BoysenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne