Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Jan F, Martin (en kollega fra Nordea) og undertegnede prospect var torsdag 8/7 en aftentur på Sundet med den "berygtede" tyske trollingskipper, Ralph Andersen.
Vi havde aftalt pick-up på havnen i Vedbæk kl. 16 og 15.55 kom skipper tøffene i sin 115 hk Campion Explorer 542. Efter indkøb af diverse provianter drog vi afsted og snart var vi på Ralphs´ favoritposition, ca. et par kilometer syd for Hven. Allerede i første drev kom der to 4-kilos torsk ombord og sådan fortsatte aftenen med enkelte pauser mellem bulerne. Der blev hurtigt besluttet at genudsætte alt under 2-2,5 kg, bare for ikke at skulle rense fisk hele natten.
Skipper var meget go´ til at finde fiskene og der var stort set konstant stænger med flex på båden.
Sommertorsk på op til 5,5 kg fighter helt fantastisk på lette pirke/kastestænger, og når man så har 3 med op fra 20 meter med den mindste på 2,5 kg kan man sagtens få sved på panden og trætte arme, vejret artede sig tilmed fra sin pæneste side og det var i alle henseender en super aften på Øresund.

Det samlede resultat af turen på 6 timer var 45 torsk til 3 mand med største på ca. 5,5 kg og mindst lige så mange op til 2,5 kg genudsat, så der var lige et par timers rensning af fisk til drengene efterfølgende.

Alle medlemmer har mulighed for at komme ud med Ralph.
Kontakt blot undertegnede for yderligere information.

Knæk og Bræk derude
Johnny
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne